Kända podcasts


Det finns enormt många podcasts idag, både nationella och internationella, stora och små. Beroende på vilka ämnen du är intresserade av så finns det olika podcasts som har blivit mer kända än andra.

Träningspoddar
Träningspodden – en podd av Lovisa ”Lofsan” Sandström och Jessica Almenäs som varje fredag diskuterar runt träning och hälsa. Sveriges största träningsblogg just nu, men berör även livet i allmänhet med familj, resor och framför ur kvinnors perspektiv.

Tyngre träningssnack – En podd om träning, kost och hälsa där Jacob & Wille varje avsnitt fördjupar dig i något eller några ämnen kring detta. Ibland även med någon gäst.

Podd om relationer och familj
Parpodden – Med hjälp av parterapeuten ska radioprofilen Ola Lustig och hans fru Linda Lustig försöka hitta tillbaka till varandra och rädda deras förhållande. Varje vecka ställs de inför nya utmaningar som livet och framför allt familjelivet ger.

Pampers barnvagnspromenader – en poddcast där den oberoende experten Louise Hallin ger svar på frågor som rör allt om småbarnslivet oftast i form av svar på lyssnar frågor.

Resepodd
Att resa podden – en podd av reseentusiasterna Annica och Lisa, där vi hör dem diskutera resor och att uppleva världen. Ibland har de olika gäster och alltid olika vinklingar och teman på resande.